Wordless Wednesday #1 Sticker Boboiboy

Ermm, hari ni  nak test le buat entry wordless wednesday.. wordless maknanya kurang perkataan bukan tanpa perkataan. heheh. bagus jugak kan tak payah nak karang ayat panjang-panjang hari ni.  ok  la nak publish gambar dan video kejap.. 

******************************************************




Beli biskut ni la dapat sticker percuma. Kalau bungkusan besar dapat sticker jenis berkilat. kalau yang kecik dapat sticker jenis biasa. 

motif beli : saje je nak tengok sticker tu macam mana rupa dia. tak de le addict sangat dengan kartun ni. Tapi kalau orang dewasa tak minat dengan kartun, tak dapat le budak-budak tengok kartun, tak gitu? Sape jer yang nak buat kerja tanpa minat??

Jom layan episod terbaru boboiboy. 



 
Share on Google Plus

About Nur Fannun

Nur Fannun Naznin. Seorang graphic designer. Telah bermula sejak April 2009. Jenis yang simple, selamba, dan berfikiran terbuka. Hidup ini kadangkala sukar dan rumit. Namun ia bergantung pada pemikiran, tindakan dan personaliti kita. Semoga catatan yang terlakar di sini bermanfaat untuk para pembaca sekalian.
    Blogger Comment

7 respon pembaca:

  1. haha.....tak pnah ag nak buat worldless wednesdap nie....tak tau ape motif die...hehe...oh, rupanya ade sticker...leh beli nie...hehehe

    BalasPadam
  2. hye...nice blog.. kite da folo awk..jom singgah blog kite. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Laaaa....mcm ank2 akk, skang ni tgh gila boboy. Skang dh tknk minum milo lg, brtukar pd coklat plak (hehege.....sabo je, sama jer rasanya)

    BalasPadam
  4. @ an nyek : bila hari rabu, wt le, beli2 jgn tak beli..hehehe

    BalasPadam
  5. @ Yana Farinha : thnks..haih, pjngnye url blog awak.

    @ Faizal Syukri : nti bile ari rabu wt le..

    BalasPadam
  6. @ Cinta Misteri : nk wt cm ne boboiboy sungguh comel & kelakar. iskhh, kuatnye pgruh boboiboy..hehehe (color pun sme kn..)

    @ Hawa : termasuk cikgu taska sekali kan..kan..kan..

    BalasPadam

Jadi, apa komen korang berkaitan post di atas ini. Silalah komen.
--Sorry terpaksa letak word verification untuk elakkan spam--

Undang-Undang Negara

Ikut suka korang la nak copy paste mana-mana bahagian pun, tapi agak-agak la. Jangan nak menafikan hak aku sebagai penulis artikel ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih sudi singgah di blog SAFARUN AL- FANNUN. Jangan lupa datang lagi ya!!