Wordless Wednesday #4 Kupu-kupu Askar

kupu-kupu askar

kupu-kupu malam

#WordlessWednesday kan, so rasanya tak payah kot, nak huraikan apa-apa. Layankan je la gambar ni. Kupu-kupu malam, corak askar. Agaknya corak askar tu dapat ilham dari spesis kupu-kupu ni kot. Eh!

Share on Google Plus

About Nur Fannun

Nur Fannun Naznin. Seorang graphic designer. Telah bermula sejak April 2009. Jenis yang simple, selamba, dan berfikiran terbuka. Hidup ini kadangkala sukar dan rumit. Namun ia bergantung pada pemikiran, tindakan dan personaliti kita. Semoga catatan yang terlakar di sini bermanfaat untuk para pembaca sekalian.
    Blogger Comment

5 respon pembaca:

  1. ni jenis kupu2 yg boleh menyamar tu kut

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya kupu2 xmnyamar cuba protect diri dgn cra kelirukn musuh je.

      Padam
  2. Mcm scary jugaq ni sebenarnya, huhu~

    BalasPadam

Jadi, apa komen korang berkaitan post di atas ini. Silalah komen.
--Sorry terpaksa letak word verification untuk elakkan spam--

Undang-Undang Negara

Ikut suka korang la nak copy paste mana-mana bahagian pun, tapi agak-agak la. Jangan nak menafikan hak aku sebagai penulis artikel ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terima kasih sudi singgah di blog SAFARUN AL- FANNUN. Jangan lupa datang lagi ya!!